Ultraljudssvetsmetod för vätskefyllda produkter

Ultraljudisk svetsningsmetod för flytande fyllda produkter




Hur hanterar man ultraljuds- svetsmetoden för flytande produkter?Pro don&Brillows35.39;t oro, ultraljud för alla att ta med följande motåtgärder, hoppas att se efter lagkamratarnas hjälp.


Motåtgärder:


1.När produkten är fylld med olja eller vatten kan den ultrasoniska fusionen fortfarande användas, men oljan eller vattnet absorberar mer än 20% av ultraljudsenergin, så ultrasoniska svetspositionen bör inte ha olja och vatten så långt det är möjligt (den fuktiga känslan kommer också att påverka den).


2.Kunderna lämnar vanligtvis injektionshål, ultrasonisk fusion och använder sedan vakuum eller manuell inandning (t.ex. Wenzhen, smycken osv.).


3.Men ibland är produktionen liten.Med tanke på kostnaden för vakuuminjektion, eller om produkten injiceras efter ultrasonisk fusion, kommer den att stöta på svårigheter i produktionsprocessen.När det är nödvändigt att ladda olja eller vatten före ultrasonisk fusion rekommenderas att vätskefyllningen inte är högre än 8% full och att ultrasonisk effekt kan förstärkas.


Tidigare: Flera aspekter för att förbätt...

Nästa: Den bästsäljande maskinen inom ...